Muistoissa

Hermanni

FI & SE MVA Aarnikarhun Waradero
3.12.2002 - 31.7.2008
lonkat C/B, kyynärnivelet 0/0 
Hermanni KoiraNetissä

Hermanni oli elämämme koira! Se avasi meille harrastusten maailman - niin näyttelyitä, hakua, vepeä kuin tokoakin. Hermannin kanssa oli hauska kokeilla kaikkea uutta. Aktiivinen nöffi, jonka elämä päättyi aivan liian varhain!

 

hermanni.jpg

 ********************************************************* ******************************************

Eemeli

Aarnikarhun Salvado
28.11.2000 - 7.1.2005 
Eemeli KoiraNetissä

Eemeli oli ensimmäinen koiramme. Satun suuri haave omasta nöffistä toteutui helmikuussa 2001.

Eemeli alkoi ontua lonkkiaan valitettavasti jo 4 kk:n iässä. Puolen vuoden iässä Eemeliltä leikattiin osteokondroosi, josta toipumista edisti ensimmäisen kesän lähes joka päiväinen uiminen. Eemeli rakasti vettä!

Eemelin vaistot vesipelastukseen olivat todella vahvat – toisin kuin Hermannilla. Eemeli katsoi aina lyhimmän matkan rantaan ja ui sinne, vaikka mamma tai pappa huusi pää punaisena ihan toisella suunnalla. Ja jos matka olisi mitattu, Eemeli olisi ollut oikeassa. Ei ollut toiveitakaan, että olisimme voineet pitää Eemeliä narun päässä vepe-harkoissa. Se huusi ja vei meidät väkisin veteen. Kerran jopa Eemeli tuli auton takaikkunasta läpi, kun joku toinen koira ei saanut pelastettua hukkuvaa Eemelin haluamalla tavalla.

Eemeli oli Persoona, isolla P:llä. Yhtä iso on ikäväkin!

 


eemeli.jpg

 

 

 ********************************************************* ******************************************

Hans-Jörgen

Prohibit Fruit King of Helluland
3.2.2004 - 7.4.2005
lonkat C/D, kyynärnivelet 0/0 
Hans-Jörgen KoiraNetissä

 

Hans-Jörgen tuli taloon Slovakiasta Hermannin seuraksi paikkaamaan ”Eemelin jättämää suurta aukkoa”. Örkin elämä oli yhtä ontumista: ontui kaikkia mahdollisia jalkoja vuorotellen koko lyhyen elämäsä ajan.

Örkki oli todella suuri, hidas ja lempeä koira, joka ei kuitenkaan koskaan ollut hetkeäkään paikoillaan. Örkki tuhosi pienen elämänsä aikana ainakin 30 paria kenkiä sekä söi muutaman loisteputken.Örkin bravuurina oli kuorsaus, joka varmasti herätti naapurustonkin...

 


hansjorgen.jpg

 

 ********************************************************* ******************************************

Nuutti

Aarnikarhun Demon's Amon-Ra
9.4.2005 - 4.11.2005
Nuutti KoiraNetissä

 

Nuutti saapui Hermannin kaveriksi keväällä 2005. Nuutilla on oli vain yksi palli, joka kylläkin selvisi meille vasta eka rokotuksen yhteydessä.

Nuutti oli uskomattoman ihanan luonteinen koira, josta jouduimme luopumaan aivan aivan liian aikaisin. Valitettavasti Nuutin kohtaloksi koitui loppujen lopuksi osteokondoosi, josta Nuutti ei leikkauksesta huolimatta toipunut.
.

 

 

nuutti.jpg